Burn-out

Stress: 1 op de 6 werkenden heeft er last van, wat kun jij ertegen doen?

Stress, overspanning of spanning, het kan je zomaar overvallen. 

Voor een korte tijd kun je best presteren onder druk. Een gezonde dosis stress kan juist tot goede resultaten leiden. Maar houdt stress te lang aan? Is de werkdruk te hoog? Dan wordt het steeds moeilijker om te ontspannen. Door deze overspanning liggen serieuze stress klachten of overspanning op de loer. Bereik je dit punt dan sta je eigenlijk al 1-0 achter. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen en online mindfulness kan je daarbij helpen. Hier kun je alvast kennismaken met de meest krachtige oefeningen

Pak stress en overspanning direct aan om erger te voorkomen

De oplossing

Stress en overspanning kunnen voor veel fysieke- en emotionele schade zorgen. Je kan er niet meer zijn voor je werk en gezin zoals je dat gewend bent. Je energie en aandacht zijn beperkt, waardoor je minder presteert en minder geniet. Ik geloof dat het leven daar niet voor bedoeld is en het tegengif is nu ontzettend toegankelijk. De wetenschappelijk bewezen methode mindfulness MBSR vormt de basis van mijn online programma’s. Juist omdat het online is, zijn de oefeningen op ieder moment van elke dag toegankelijk. Oftewel wanneer je het hardst begeleiding nodig hebt, is deze er! Dit is de meest effectieve manier om van stress en overspanning af te komen.

Gratis mindfulness oefeningen

De voordelen van mindfulness bij stress

Je ervaart minder stress en voorkomt of verhelpt ernstige overspanning met mindfulness. Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat de voordelen zich niet alleen beperken tot het tegengaan van stress en overspanning, maar dat het je algehele levenskwaliteit verbetert.

Mindfulness studio

Van stress naar: 

  • Meer innerlijke rust en kalmte
  • Minder piekeren
  • Beter afstand nemen van problemen en zorgen
  • Je sterker voelen
  • Leren om vaste denkpatronen te doorbreken
  • Aandachtig in het moment zijn
Mindfulness voor ondernemers

Signaleer stress en overspanning tijdig

Profiteer van een effectieve methode, met mijn online programma’s, om beter te leren omgaan met stress en overspanning. Ik wil dit vooral heel erg toegankelijk voor je maken. Daarom heb ik ook een gratis mindfulness cursus ontworpen, waarin de meest krachtige oefeningen allemaal terugkomen. De technieken zijn praktisch, gemakkelijk te leren en direct toepasbaar.

 
Ervaar vandaag nog hoe het is om te leven zonder stress en overspanning. Voorkom erger door rustig je eerste stap te zetten.