Online mindfulness training

Online mindfulness training

Op basis van een wetenschappelijk bewezen methode

Online mindfulness training

Online mindfulness training is écht een uitkomst voor ondernemers! Een brandje blussen hier, een telefoontje plegen daar: er kan altijd iets tussendoor komen, maar een online training plan je in wanneer het jou uitkomt. Dat scheelt ook weer stress ;)

"Ik ben echt van de gewone mensentaal,

maar we gaan wel de diepte in."

Ontspanningsoefening

Licence to Chill

Ontdekken hoe ook jij echte innerlijke rust ervaart? Hoe jij veerkrachtig, energiek en succesvol kunt ondernemen vanuit ontspanning? Dit programma is mijn meesterwerk: ik neem je 30 dagen mee en garandeer je dat de krachtige combinatie van yoga & mindfulness zorgt voor basishouding van rust zodat ook jij écht kunt genieten van het leven! Ik spreek uit ervaring en gun jou dit ook :) !

Mindfulness MBSR trainer

Don't Hesitate, Meditate!

In dit 21-daagse programma ontvang je meditatietechnieken, waarmee je direct naar de kern gaat. Dit is een 'no-nonsense' training, waarbij jij jezelf de kans geeft om patronen écht te veranderen. Door te mediteren creëer je namelijk een mindset die blijvend rust en energie in je leven brengt. I've been there en ik ben er ook voor jou. 

Mindfulness training online

Succesvol én ontspannen ondernemen

Dit is een gratis programma waarmee jij gaat ontdekken wat mindfulness voor je kan betekenen. Je gaat aan de slag met vijf krachtige mindfulness meditaties voor meer focus en rust. Daarmee is jouw eerste stap naar meer veerkracht, energie en ontspanning in ondernemen gezet!