mindfulness trainer

Over Minette Jacobs

Mindful ondernemen om te groeien

Mindfulness voor ondernemers

Mindfulness voor ondernemers is óók belangrijk om opnieuw in contact te komen met je authentieke drijfveren. Ondernemen gaat steeds meer over van betekenis zijn voor de ander én jezelf. Met mijn online mindfulness programma’s ontdek je hoe je veerkrachtig, energiek en volop genietend in het leven kunt staan. Mindfulness en meditatie vormen de basis van mijn programma’s, die ondernemers makkelijk kunnen integreren in hun dagelijks leven. Je leert efficiënt werken, waardoor je energie overhoudt en succesvol blijft. Vanuit innerlijke rust: de magie van echte ontspanning. 

Mindfulness MBSR trainer

Hoe mindful ondernemen voor mij begon

Hi, ik ben Minette. Ik wil alles uit het leven halen en dat doe ik, omdat ik ook jou in beweging wil brengen. Vanuit nieuwsgierigheid onderzoek ik mijn levensvragen en vanuit een diep gevoeld verlangen deel ik mijn ervaringen met jou. 

 

Ik zorg ervoor dat jij de inzichten opdoet die je nodig hebt om obstakels te overwinnen en jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn.


"Er is geen grotere leerschool voor persoonlijke groei   ontwikkeling dan ondernemen," Minette. 


Als kind werkte ik mee in het bedrijf van mijn ouders en na mijn studie heb ik een hele zelfstandige functie in het bedrijfsleven gehad. Met veel verantwoordelijkheid, maar óók vrijheid om te ondernemen.

Online mindfulness training

Mijn persoonlijke- en professionele ontwikkeling kwam in een stroomversnelling terecht, maar bleek ook een keerzijde te hebben: Ik was erg perfectionistisch, streefde altijd naar het hoogst haalbare en nam steeds meer verantwoordelijkheid op me. Ik kwam in een burn-out terecht. 

 

Daarom ging ik op zoek naar een andere manier van leven. Toen ik mindfulness ontdekte ging de knop om. Alle bullshit om me heen viel weg en beperkende overtuigingen werden minder.


Eindelijk kon ik stress loslaten. Hierdoor kreeg ik meer focus en energie. Ik werd weer succesvol in mijn dagelijkse bezigheden.


In 2008 richtte ik Body-Motion op. Een studio voor yoga & mindfulness, wat al snel uitgroeide tot een fulltime business. Met een team van zes yogadocenten en een studio manager bieden we zeven dagen per week lessen aan. 

Mindfulness voor ondernemers: programma's

Ontspanningsoefening

Licence to Chill

Beter omgaan met stress, hectiek en onzekerheid?
In dit programma leer je hoe je ook anders met spanning en onrust om kan gaan.

Mindfulness MBSR trainer

Don't Hesitate, Meditate!

Meer rust en energie ervaren? In dit programma leer je mediteren en vanuit stilte focus aan te brengen in jouw leven.

Kansen zien en benutten is één ding, maar kansen creëren maakt ondernemen zo betekenisvol. 

Dit is jouw kans om mindful te ondernemen!

Wil jij ontdekken wat mindfulness voor ondernemers voor jou kan betekenen?