Burn-out

Chronische klachten: 1 op de 6 werkenden heeft er last van, wat kun jij ertegen doen?

Chronische klachten, het kan je zomaar overvallen. 

Voor een korte tijd kun je best presteren onder druk. Maar houden klachten te lang aan? Wordt het een chronisch probleem? Dan is het steeds moeilijker om ergens energie uit te halen. Door deze overspanning liggen chronische klachten op de loer. Bereik je dit punt dan sta je eigenlijk al 1-0 achter. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen en online mindfulness kan je daarbij helpen. Hier kun je alvast kennismaken met de meest krachtige oefeningen

Pak chronische klachten direct aan om er goed mee om te gaan 

De oplossing

Chronische klachten kunnen voor veel fysieke- en emotionele schade zorgen. Je kan er niet meer zijn voor je werk en gezin zoals je dat gewend bent. Je energie en aandacht zijn beperkt, waardoor je minder presteert en minder geniet. Ik geloof dat het leven daar niet voor bedoeld is en het tegengif is nu ontzettend toegankelijk. De wetenschappelijk bewezen methode mindfulness MBSR vormt de basis van mijn online programma’s. Juist omdat het online is, zijn de oefeningen op ieder moment van elke dag toegankelijk. Oftewel wanneer je het hardst begeleiding nodig hebt, is deze er! Dit is de meest effectieve manier om van chronische klachten af te komen of in ieder geval de impact te verminderen.

Gratis mindfulness oefeningen

De voordelen van mindfulness bij chronische klachten

Je ervaart minder last van chronische klachten en voorkomt of verhelpt het effect van klachten met mindfulness. Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat de voordelen zich niet alleen beperken tot het tegengaan van chronische klachten, maar dat het je algehele levenskwaliteit verbetert.

Mindfulness studio

Van chronische klachten naar: 

  • Meer innerlijke rust en kalmte
  • Minder piekeren
  • Beter afstand nemen van problemen en zorgen
  • Je sterker voelen
  • Leren om vaste denkpatronen te doorbreken
  • Aandachtig in het moment zijn
Mindfulness voor ondernemers

Signaleer chronische klachten tijdig

Profiteer van een effectieve methode, met mijn online programma’s, om beter te leren omgaan met chronische klachten. Ik wil dit vooral heel erg toegankelijk voor je maken. Daarom heb ik ook een gratis mindfulness cursus ontworpen, waarin de meest krachtige oefeningen allemaal terugkomen. De technieken zijn praktisch, gemakkelijk te leren en direct toepasbaar.

 
Ervaar vandaag nog hoe het is om te leven zonder de last van chronische klachten, door rustig je eerste stap te zetten.