Burn-out

Altijd moe: 1 op de 6 werkenden heeft er last van, wat kun jij ertegen doen?

Altijd moe of vaak misselijk en moe? Het kan je zomaar overvallen. 

Voor een korte tijd kun je best presteren met minder energie. Maar altijd moe en misselijk, dan loop je al snel achter de feiten aan en wordt de werkdruk te hoog. Dan wordt het steeds moeilijker om te ontspannen. Van deze overspanning word je ook niet beter en blijf je 1-0 achter. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen en online mindfulness kan je daarbij helpen. Hier kun je alvast kennismaken met de meest krachtige oefeningen

Pak altijd moe en misselijk zijn direct aan om erger te voorkomen

De oplossing

Altijd moe of moe en misselijk, het kan voor veel fysieke- en emotionele schade zorgen. Je kan er niet meer zijn voor je werk en gezin zoals je dat gewend bent. Je energie en aandacht zijn beperkt, waardoor je minder presteert en minder geniet. Ik geloof dat het leven daar niet voor bedoeld is en het tegengif is nu ontzettend toegankelijk. De wetenschappelijk bewezen methode mindfulness MBSR vormt de basis van mijn online programma’s. Juist omdat het online is, zijn de oefeningen op ieder moment van elke dag toegankelijk. Oftewel wanneer je het hardst begeleiding nodig hebt, is deze er! Dit is de meest effectieve manier om van moe en misselijk af te komen.

Gratis mindfulness oefeningen

De voordelen van mindfulness bij altijd moe zijn

Je ervaart dat je minder moe en misselijk bent  en voorkomt dat het erger wordt. Door wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat de voordelen zich niet alleen beperken tot het tegengaan van altijd moe of moe en misselijk zijn, maar dat het je algehele levenskwaliteit verbetert.

Mindfulness studio

Van altijd moe naar: 

  • Meer innerlijke rust en kalmte
  • Minder piekeren
  • Beter afstand nemen van problemen en zorgen
  • Je sterker voelen
  • Leren om vaste denkpatronen te doorbreken
  • Aandachtig in het moment zijn
Mindfulness voor ondernemers

Signaleer moe en misselijk zijn tijdig

Profiteer van een effectieve methode, met mijn online programma’s, om beter te leren omgaan met altijd moe zijn. Ik wil dit vooral heel erg toegankelijk voor je maken. Daarom heb ik ook een gratis mindfulness cursus ontworpen, waarin de meest krachtige oefeningen allemaal terugkomen. De technieken zijn praktisch, gemakkelijk te leren en direct toepasbaar.

 
Ervaar vandaag nog hoe het is om te leven zonder altijd moe te zijn of moe en misselijk te zijn. Voorkom dit door rustig je eerste stap te zetten.